Nieuws archief 2015

14-12-2015

Parkbijdrage per 01 januari 2016

Wij willen u er graag aan herinneren dat de maandelijkse parkbijdrage per 01 januari 2016 € 76,00 bedraagt in verband met de verhoging van de jaarlijkse prijsindexering. LET OP: wanneer u geen automatische incasso heeft afgegeven, zorg er dan voor dat de betalingen van de parkbijdrage voortaan € 76,00 euro bedragen en pas dit aan in telebankieren wanneer u de opdracht op die wijze doorlopend laat uitvoeren. Dit voorkomt onnodige extra administratieve handelingen en kosten die voor u in rekening gebracht zullen worden. Tijdens openstellingstijden op het bestuursgebouw kunt u een machtigingskaart invullen zodat deze betalingen voortaan automatisch en correct verlopen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

09-12-2015

Openingstijden bestuursgebouw tijdens feestdagen

Van woensdag 23 december t/m vrijdag 1 januari 2016 is het bestuursgebouw gesloten. Gedurende deze periode is, met uitzondering van de feestdagen, op werkdagen van 08.30-09.30 uur en 11.30-12.00 uur een parkbeheerder op het bestuursgebouw aanwezig. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Het Bestuur

09-12-2015

Wijziging in ophalen afval rond de feestdagen

In verband met de feestdagen wordt er op vrijdag 25 december 2015 en vrijdag 1 januari 2016 géén huisvuil en groenafval opgehaald. Dit zal op donderdag 24 december 2015 en woensdag 30 december gedaan worden. Zet alstublieft uw afval pas de avond vooraf vanaf 20.00 uur aan straat. Hartelijk dank voor de medewerking, Het Bestuur

03-12-2015

Controle leidingen RRP met snuffelhonden: woensdag 9 december 2015

Op woensdag 9 december aanstaande vindt een extra controle plaats door de Rotterdam-Rijn Pijpleiding Maatschappij (RRP) met ‘snuffelhonden’. Dit is om de integriteit en de veiligheid van de pijpleidingen die over ons park lopen te waarborgen.
Met regelmaat worden onder andere vanuit de lucht al controles uitgevoerd. Bij deze controle wordt echter gebruik gemaakt van speciaal getrainde honden die kleine lekkages kunnen opsporen. Deze controle zal uitgevoerd worden door medewerkers van RRP in het bijzijn van parkbeheer. Alle betrokken eigenaren van betreffende kavels zijn inmiddels door RRP persoonlijk aangeschreven.
U dient uw medewerking geven én toegang te verlenen tot uw kavel voor het uitvoeren van deze controle. Wanneer u niet thuis bent dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk kenbaar te maken bij parkbeheer. U dient dan uw poort (toegang tot uw gehele perceel) open te stellen voor deze controle. Hartelijk dank voor uw medewerking !

15-10-2015

Algemene Ledenvergadering december 2015

Noteert u de datum van vrijdag 11 december 2015 alvast in uw agenda. Gedurende de avond zal in horecacentrum De Bosparel de algemene leden vergadering van VvE De Kanthoeve worden georganiseerd. De zaal opent om 19.30 uur en de vergadering start om 20.00 uur. Te zijner tijd ontvangt u alle stukken voor deze vergadering.

09-09-2015

Per 1 oktober 2015 gaat gemeente ook metaal en drankkartons huis-aan-huis inzamelen

Vanaf 1 oktober aanstaande start de gemeente Gemert-Bakel met een nieuw inzamelsysteem voor afval. Inwoners van Bakel en Milheeze ontvangen als eerste de PMD-zak. Dit is een nieuwe afvalzak waarin zij plasticverpakkingen, metaal (blik) en drankkartons (afgekort ‘PMD’) kunnen verzamelen. De oranje Hero-zak, waar nu enkel plastic in verzameld wordt, vervalt dan. Als de inzamelmethode in Bakel en Milheeze succesvol is, wordt de nieuwe PMD-zak in de hele gemeente ingevoerd. De grijze bak voor het restafval blijft gewoon bestaan.

Lees meer hierover op: https://www.gemert-bakel.nl/nieuws/gemeente-gaat-ook-metaal-en-drankkartons-huis-aan-huis-inzamelen.

De nieuwe zakken zijn onder andere verkrijgbaar op het gemeentehuis en binnenkort ook op het bestuursgebouw.

03-06-2015

Feestelijke start zomervakantie in de speeltuin !

Kom op zaterdag 18 juli van 12.00-16.00 uur naar de speeltuin en dan luiden we de zomervakantie in met leuke activiteiten voor de kinderen met gezellige muziek. Inclusief:

• suikerspinnen & frisdrank
  • ballonnenartiest
  • schmink
  • groot springkussen
  • jongleren en nog veel meer !

Ouders, opa’s en oma’s en iedereen die een kijkje wil komen nemen is uiteraard van harte welkom ! Tot 18 juli !!

03-06-2015

Opname meterstanden

Op 30 juni en 1 en 2 juli worden de meterstanden weer opgenomen voor de jaarafrekening van de nutsvoorzieningen. Langs deze weg willen wij u verzoeken eventuele groenvoorzieningen die de toegang tot uw meterkast belemmeren terug te snoeien zodat uw meterkast en waterput goed bereikbaar zijn. Wanneer dit niet het geval is zal de meterstand niet opgenomen worden maar op een later moment wanneer de meters door u vrij gemaakt zijn van aanwezige ongemakken. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

24-04-2015

Kantoor gesloten op Koningsdag

In verband met Koningsdag is op maandag 27 april het bestuursgebouw gesloten.

08-04-2015

Wijziging in ophalen papier en oud ijzer

In het verleden werd het papier en oud ijzer altijd op woensdagochtend van de even weken opgehaald. Met ingang van woensdag 15 april aanstaande wordt dit voortaan ‘s middags opgehaald. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden.

page loading